Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magyar Everest Expedíció 2017

A frissítés a hegyen is fontos!



Száraz Dénes beszámolója a BioTechUSA táplálék-kiegészítőkről

Kamaszkoromban, amikor versenyszerűen kerékpároztam, a hírét sem hallottuk a táplálék-kiegészítőknek. Limonádé a kulacsba, sportszelet a zsebekbe és hajrá. Hangsúlyozom, kamaszkoromban, amikor a legdurvább terhelés után pár óra múlva már regenerálódtunk, és akár kezdhettük is elölről. Igaz, akkor a kerékpárjaink is majdnem olyan nehezek voltak, mint mi magunk. Mert nem volt más, vagy legalábbis nem tudtunk róla, hogy lenne.

Tovább
0

Végre mozgásban vagyunk megint!



Kein Dávid - Napló - 2017. május 6.

Végre mozgásban vagyunk megint! Nagyon hosszú volt a kényszerpihenő… Április 23-án jöttünk le a hármasból, az előző, második akklimatizációs kör végén, és most május hatodika van: az expedíció 41. napja.

Meglepően érzelmes pillanat, amikor hajnali 3:30 körül újból meggyújtjuk a tüzet az alaptábori oltárunkon. A kaland folytatódik.

Tovább
0

Hosszú alaptábori várakozás



Suhajda Szilárd - Napló - 2017. május 5.

Hosszú alaptábori várakozásunkra még egy plusz napot tettünk, amolyan zsigeri elhatározásból. Indulásunk időpontja így hatodika hajnalra csúszott, ám a döntést a negyediki havazásban könnyű volt meghozni.

Tovább
0

Légzésfunkció és oxigén hiány



A Duna Medical Center a magyarországi magán-egészségügyi ellátás egyik legjobban felszerelt központja, ahol elhivatott, nemzetközileg is elismert szakemberek dolgoznak. Az Everest Expedíció két hegymászója számára az expedíció management csapata a legjobb és legprofesszionálisabb felkészülést kívánta biztosítani. Ezért esett a választás a Duna Medical Center-re, ahol az ország egyik legjobb tüdőtérfogat és légzésfunkciós vizsgálatát végezték el az expedíciós hegymászókon és a trekkereken.

Tovább
0

A világ csúcsán a technológia segítségével



A határok folyamatos túlszárnyalása és kitolása Samsung támogatással, Balogh Barbarával a Samsung Electronics Hungary IM Campaign Manager-ét kérdeztük az Everest Expedíció 2017 kapcsán.

Tovább
0

A Magyar Everest Expedíció 2017 támogató partnere a BioTechUSA.



Klein Dávid és Suhajda Szilárd részvételével 2017. március 27-én Budapestről elindult a Magyar Everest Expedíció 2017, melynek célja a Föld legmagasabb csúcsának (8848 m) oxigénpalack nélküli elérése, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében. Az expedíció három fős csapata április 7-én érte el az 5344 méteren lévő alaptábort, és azóta két akklimatizációs körön vannak túl. A második körben túlteljesítették az eredeti célt, és a tavaszi szezonban a hegymászók közül elsőkként aludtak 7000 méteren. Már a haramadik aklimatizációs kört indítják, ahol már a 8000 méteren való alvás a cél, május második felére várható a csúcsmászás, a 8848 méter elérése.

Ebben az erőpróbában állt a BioTechUSA az expedíciós hegymászók mellé, és egy komplett táplálkozási és étrend-kiegészítési programot állítottak számukra össze.

Tovább
0

Mindenféle színes vonalak kunkorodnak előttem



Suhajda Szilárd - Napló - 2017. május 3.

Mindenféle színes vonalak kunkorodnak előttem, szinte belekáprázik a szemem: zöld, sárga és piros, kék; aztán megannyi oszlop és sor, számok kuszasága - hunyorogva elemzem az időjárás előrejelzésünket. Serkenő bajszom alatt mosolygok: közeledik a megfelelő ablak - itt az ideje az újabb akklimatizációs körnek! Végre! Persze nem tagadom: izgulok, félek is talán - célunk az Everest és Lhotse közötti Déli-nyereg, ami immár 8000 méter! Átlépjük a bűvös határt, és ami igazán különlegessé teszi tervünket és ezt a kört, hogy ott akarunk éjszakázni! Ez a terv: egy éjszaka nyolcezer fölött…

Tovább
0

A mai már bónusz nap…



Klein Dávid - Napló - 2017. május 2.

A mai már bónusz nap… Az eredeti terv szerint ma mennék fel BC-be, de úgy tűnik, a szél 6-ától folyamatosan gyengül fent, nem érdemes belemasíroznunk a még erős szeles napokba, szóval, egy-két napot tolunk a terven. Holnap már felmegyek, de ma még nincs sok értelme…

Tovább
0

megindul a lakosság a legközelebbi majális felé



Suhajda Szilárd - Napló - 2017. május 1.

Elképzelem, ahogy az otthoni tavaszban megindul a lakosság a legközelebbi majális felé. Hangos zene szól, gyerekzsivaj, ólomgolyó csattan a céllövöldék piros fémlemezén, zenekar hangol az esti produkcióra. Vannak zajongó egyének, akik nagy karlendítések közepette hívják fel magukra a figyelmet, miközben hangos placcsanásokkal lötykölik ki melegedő sörüket - sebaj, már így is elég volt…

Tovább
0

35 napja indultunk el Budapestről



Tovább
0

Magyar Everest Expedíció 2017

blogavatar

Klein Dávid és Suhajda Szilárd részvételével 2017. március 27-én indult a Magyar Everest Expedíció 2017, melynek célja, hogy oxigénpalack használata nélkül először jusson fel magyar hegymászó a Föld legmagasabb csúcsára, a 8848 méteres Mount Everestre.

PARTNER HIRDETÉSEK

ORGANIZER AGENCY

FASTER PROMOTION
KIEMELT MÉDIA TÁMOGATÓNK
RTL KLUB
MÉDIA TÁMOGATÓINK
ORIGO SLÁGER FM
TECHNIKAI PARTNEREINK
RUDY PROJECT LOKIT
PARTNEREINK
HENKEL SCHWARZKOPF SCHWARZKOPF MEN FA MEN VADEMECUM LOCTITE PATTEX VAPE SAMSUNG HUMAN TELEX STIHL KALIFA BIOTECH USA BUDAPEST BANK BIOTECH USA MEBEK IBUSZ DUNA MEDICAL CENTER AEGON
STRATÉGIAI PARTNEREINK
MYRON SPONSORSHIP SPORT AGENCY