Egy cég, aki folyamatosan halad előre a kijelölt útján, mint Klein Dávid és Suhajda Szilárd

"Amikor a vállalati aspektus összeér két expedíciós hegymászó céljával és a figyelem a természet szeretetére és nagyságára irányul, akkor maradandó példát lehet mutatni a Z generációnak.” - kezdte a Kyocera brand filózófiájának bemutatásakor Juhász László Global Union alapítója - ügyvezetője.

 

Az Expedíció támogató partnereként fellépő vállalat kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, így az expedíció filozófiája összecseng a cég ECOlogy (környezetbarát üzemelés) technikájával.

Klein Dávid és Suhajda Szilárd részvételével 2017. márciusában indult el Budapestről a Magyar Everest Expedíció 2017, melynek célja a Föld legmagasabb csúcsának (8848 m) oxigénpalack nélküli elérése, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében.

“Ismerem Dávidot, tavaly motivációs beszédet tartott egy céges partnertalálkozónkon, de személyesen régóta követem a magyar hegymászás eseményeit. Egy “outdoor” személyiség vagyok, szeretem a természetet - jól érzem magam benne - sokat sportolok a szabadban. Mindig is lenyűgöztek az emberiség nagy egyéni teljesítményei, azok a célok különösen, amelyek eléréséhez az individuumok a saját határaikat feszegetik. A lányaimnak szeretnék példát állítani, hogy az életben a tettek nem korhoz kötöttek és minden lehetséges. A Dávid és Szilárd filozófiája nagyon közel áll hozzám, amiben a tudatosság, a tervezés, az improvizáció, és az ésszerű kockázat keveredik a megfelelő arányokban.” - tette hozzá Juhász László.

A cégcsoport sikere köszönhető pozitív szemléletmódjának és a hegymászók sikerességét a saját területeiken keresztül támogatják és állnak melléjük.  KYOCERA A kyoto-i központú Kyocera cégcsoport közel 50 sikeres évre tekint vissza. A kezdetben finomkerámia alkatrészeket gyártó vállalat a folyamatos fejlődésnek és fejlesztéseknek köszönhetően számos területen – mint például az energetika (napelemgyártás) és irodatechnikai berendezések – a világ piacának meghatározó szereplőjévé vált.


A siker - közös siker az Everest Expedícióban.